Facebook LikedIn EnglishFrance

Klantreis

Jouw klantbeleving bij Montisoro berust in een persoonlijke aanpak, waarbij je vrijblijvend onze Customer Journey doorloopt: start exploring, onboarding, en get going.

Start exploring

Jouw organisatie heeft de behoefte gekregen om zichzelf te ontwikkelen in een van de volgende domeinen: welzijn op het werk, collectieve of persoonlijke ontwikkelingen, strategie en beleid.
Hierbij gaan jullie op onderzoek uit op Internet. Via collega's en vrienden horen jullie van Montisoro.
Via de website van Montisoro maak jij kennis met onze organisatie. Welkom!

Onboarding & Get going
Graag aan boord komen van Montisoro? Dat doen we in enkele stappen.Stap 1: Kennismaking

Een eerste kennismakingsgesprek kan zowel online als offline. Tijdens dit gesprek maken we kennis, luisteren we naar jouw verhaal en evalueren we of we een toevoegende waarde kunnen zijn voor jou en jouw organisatie.

Stap 2: Uitwerking voorstel

Op basis van de informatie uit ons kennismakingsgesprek, werken wij graag een passend eerste voorstel uit dat wij je per mail doorsturen.

Stap 3: Bespreking voorstel

Nadat je ons voorstel mocht ontvangen, nemen we terug contact met je op om dit samen door te nemen. Dit kan zowel online als offline. Dit moment geeft ons de gelegenheid om te evalueren of we het vraagstuk correct geïnterpreteerd hebben en laat toe om het nog verder te verfijnen

Stap 4: Aanvaarding voorstel

Je bent enthousiast over onze diensten en wenst hiermee aan de slag te gaan.

Stap 5: Uitvoering van de opdracht

We starten op een door jou gekozen tijdstip met de uitvoering van de opdracht. De uitvoering gebeurt zoals omschreven in het voorstel. Toch nog een aanpassing nodig onderweg? Laat het ons weten. Dan gaan wij hier graag flexibel mee om.

Stap 6: Afronding van de opdracht

Uiteraard dromen wij van een lange, duurzame samenwerking en groeien wij graag mee met jouw organisatie. Loopt de opdracht op zijn einde, dan ontvangen wij graag jouw feedback. Want ook wij hebben ruimte tot groei.
We hopen je dan alvast nog opnieuw te ontmoeten in de toekomst!Aanmelden Montisoro